Articles


S. KESER, F. KESER, İ. TURKOGLU, O. KAYGILI, S. TEKIN, E. DEMIR, M. KARATEPE, O. YILMAZ, S. KIRBAG, S. SANDAL, S. TURKOGLU
In Vitro Biological Evaluation and Phytochemical Contents of Three Centaurea L. Species Growing from Eastern Anatolia in Turkey, Journal Of Agriculture and Nature, (2020)
S. KESER, F. KESER, S. TEKIN, Ö. KAYGILI, İ. TURKOGLU, E. DEMIR, M. KARATEPE, S. KIRBAG, Ö. YILMAZ, S. SANDAL, S. TURKOGLU
In vitro Antiradical, Antimicrobial and Antiproliferative Activities and Phytochemical Compositions of Endemic Alcea calvertii (Boiss) Boiss. Flowers, Duzce University Journal of Science and Technology, (2020)
P. ERECEVİT SÖNMEZ, S. KIRBAĞ, Ş. İNCİ
Antifungal and Antibacterial Effect of Dodder (Cuscuta campestris) Used for Hepatitis Treatment of Mothers and Newborn Infants in Province Mardin in Turkey, Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences, (2019)
Ş. İNCİ, S. KIRBAĞ
Pistacia vera L. ‘nın Dış Kabuğunun Antimikrobiyal Etkisi, Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, (2019)
S. KIRBAĞ, E. BAĞCI, Ş. CİVELEK, M. KURŞAT
Antimicrobial properties and essential oils compositions of Artemisia L. Subgen. Drancunculus (Bess.) Rydb. Taxa, Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, (2019)
Y. ERDEN, S. TEKIN, K.B. BETUL CEYLAN, C. TEKIN, S. KIRBAG
Antioxidant, Antimicrobial and Anticancer Activities of the Aspergillin PZ and Terphenyllin Secondary Metabolites: An in vitro Study, Gazi University Journal of Science, (2019)
Ş. İnci, S. KIRBAĞ
Nutritional content, antioxidant and antimicrobial activity of Terfezia claveryi Chatin, Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, (2018)
P. ERECEVİT, S. KIRBAĞ
Probiyotik Maya Olarak Saccharomyces cerevisiae’nın Gelişimine, Citrus limon (L.) Burm. f. (Limon)’un Bazı Fitokimyasal Etkileri, Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, (2017)
S. Kırbağ, F. Göztok
Determination of phytochemical contains of Prunus cerasifera cv. “Pissardi Nigra”, Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, (2017)
P. ERECEVİT, S. KIRBAĞ
Determination of Phytochemical Characteristics of Pyrus communis L. (Pear) on the Development of Saccharomyces cerevisiaeas Probiotic Yeast, International Journal of Pure and Applied Sciences, (2017)
S. KIRBAĞ, F. GÖZTOK
Antimicrobial and antioxidant activity of Prunus cerasifera cv. "Pissardii Nigra", Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, (2016)
B. Bircan, S. Kırbağ
Plumbago europaea L.’nın Besi Yeri Ortamındaki Saccharomyces cerevisiae Gelişimi Üzerine Etkileri, Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, (2015)
B. BİRCAN, S. KIRBAĞ
Nutritive value, antioxidant and antimicrobial activitiy of Plumbago europea L., Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, (2015)
S. KIRBAĞ, V. KORKMAZ
Effect on the Nutritional Value of Some Cultivated Mushroom Species of Various Agricultural Waste Materials, Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, (2015)
S. KIRBAĞ, V. KORKMAZ
The Effect of Cellulosic Wastes on the Growth and Yield Performance of Pleurotus spp., Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, (2013)
S. KIRBAĞ, M. KÜRŞAT
The Species of Powdery Mildew Fungi the Grown on Plants the Vicinity of Sivrice (Elazig), Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, (2011)